Axionomic helpt klanten om innovatieve bedrijfsmodellen te ontwikkelen en adopteren en de voordelen van blockchain te benutten.

Steeds meer van onze partners starten een Blockchain Innovatie Traject. De 3DMZ biedt een interessant en inspirerend programma aan van ongeveer 6 maanden; van inspiratie tot pilot.

Steeds vaker blijft het echter niet bij een pilot. Daarom is Axionomic gestart. Axionomic bevindt zich in de 3D Makers Zone in Haarlem en doet steeds meer kleine en grotere blockchainprojecten. Hoewel we bij 3DMZ veel van 3D-printen weten zien we steeds meer dat het gaat om het samenkomen van nieuwe technologie (Technology Convergence) om tot de juiste oplossing te komen. Niet zo vreemd dus dat we in ons fieldlab met partners werken aan oplossingen die meerdere technologie├źn bijeen brengen. Dat kan Internet of Things (sensoring & data) 3D-printen of Blockchain zijn in veel gevallen.