Wavin, onderdeel van de grote internationale groep Mexichem, heeft de 3D Makers Zone gekozen als plaats om de komende jaren innovatie trajecten gezamenlijk op te pakken. De focus voor dit jaar ligt vooral hoe 3D-printing in het bedrijfsproces zou kunnen passen en verder hoe slimme systemen, sensoren en data kunnen bijdragen aan een beter inzicht van het functioneren van de producten en infrastructuur die Wavin produceert. Wavin heeft de 3D Makers Zone gekozen omdat de manier van werken met verschillende nieuwe technieken hier in praktijk wordt gebracht in haalbare stappen.

De 3D Makers Zone heeft veel partijen uit de watersector als klant of innovatiepartner. Voor 3DMZ, met het eigen Innovatielab Water & Natuur, is de watersector een echte focus waar veel verschillende nieuwe technologie├źn voor getest worden die steeds meer operationeel worden. We zien uit naar de samenwerking!