3DMZ is een unieke plek waar met bedrijven versnelt wordt geïnnoveerd. Ideeën en concepten komen hier direct tot leven en worden uitgewerkt tot pro- totypes en pilots. Via onze events wordt het netwerk versterkt en met onze innovatieprogramma’s ervaring opgedaan die je direct kan toepassen. Helemaal van A tot Z en alles er tussenin.

Op deze manier versnellen we vernieuwing en brengen we technologieën zoals 3D-Printing, Blockchain en Internet of Things ook echt in de praktijk. Dat doen wij met ons eigen machinepark met onze eigen mensen in ons eigen fieldlab dat vol staat met industriële 3D-printers, 3D-scanners en robotar- men en beschikt over verschillende studio’s zoals de Blockchain Studio en de Smart Sensor & IoT Studio.

Als officieel Smart Industry Fieldlab stimuleert en start 3DMZ samen met be- drijven innovatieve projecten rondom digitale innovatie.

Voor MKB-bedrijven kunnen dit soort innovatieprojecten en trajecten te hoog gegrepen zijn qua kosten. Mede hierom zijn speciaal voor het MKB en MIDCAP uit de maakindustrie innovatievouchers ontwikkeld ter ondersteuning waarbij projecten tot €20.000,- tot wel 50% worden vergoed. Meer weten? Bekijk de PDF voor meer info of neem contact met ons op.