BouwLab R&Do heeft weer een nieuwe partner! Na een inspiratiesessie met als uiteindelijk resultaat een ge3D-print product van gerecycled materiaal, is de vermeulen groep ingestapt als partner van BouwLab. De groep bedrijven is gespecialiseerd in toelevering voor rioleringen, infra, drainage en hoogwaardige afbouw. Het 100 jaar oude familiebedrijf wil blijven experimenteren en innoveren. En door het doen breng je verandering echt versneld in de praktijk!

“We geloven erg in de aanpak van BouwLab R&Do. Door niet te denken vanuit het aanpassen/verbeteren van bestaande producten, maar vooral te denken vanuit nieuwe mogelijkheden krijgen we betere inzichten en producten. We kunnen onze klantvraag op deze manier nog centraler stellen. En blijven hierdoor versneld vernieuwen.”

Klaas Vermeulen, managing director van de vermeulen groep.
www.devermeulengroep.nl

Word ook partner van BouwLab R&Do
Tegen een lage investering word je partner van Bouwlab en profiteer je van vele voordelen. Je maakt gebruik van de uitgebreide kennis, expertise en het kennisnetwerk van 3DMZ/BouwLab R&Do. Ook kan je als partner op een zeer laagdrempelige manier alle faciliteiten en nieuwe technologieën inzetten: robotarmen, betonprinters, innovatieve bouwtechnieken, 3D-printing, Blockchain, IoT en Sensoring. Want met een echte hands-on experience gaat innovatie pas echt leven!

Logovermelding en toegang tot kennisevents
Alle partners krijgen een logovermelding op de website van BouwLab en bij grote kennisevents van BouwLab R&Do. Bovendien hebben partners gratis toegang tot deze events.

Voor wie is BouwLab bedoeld?
Iedere organisatie die iets met de bouwsector te maken heeft, innovatieve prototypes wil ontwikkelen of een pilot wil doen met nieuwe slimme technologie. Opdrachtgevers, uitvoerders, adviseurs, kennis- en overheidsinstellingen. Zowel grote organisaties als het mkb.

Geef je innovatie een boost!
Wil je net als de vermeulen groep ook je innovatiekracht vergroten? Neem contact op met Annette Beerepoot voor de mogelijkheden via annette@bouwlab.com.