3D Makers Zone/BouwLab realiseerde in opdracht van Waco voor New Industry twee compleet nieuwe stenen ornamenten “kat & hond” door middel van 3D-printing in steen.

šŸŽ„ Bekijk de video van de 3D-print reconstructie:

De beelden staan op het voormalige kantoorpand van de Rotterdamse Cementsteenfabriek van Waning & Co. De villa is gebouwd in 1898 en stond jarenlang te verpieteren tot New Industry het pand overnam van de gemeente.

De brokstukken van de originele beelden zijn in ons BouwLab met hulp van stagiaires van Inholland gedigitaliseerd met 3D-scanning. Door middel van 3D-sculpting software zijn de ontbrekende delen ingevuld. Vervolgens zijn de nieuwe 3D-modellen 3D-geprint in steen.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door:
New Industry Development | Waco (Concrete Valley) | Hogeschool Inholland | Concr3de | Den Hoed Aannemers B.V. | Vogel Betononderhoud | 3D Makers Zone | BouwLab R&Do