Wat kan 3D printing voor jouw business betekenen? Hoe kan jouw organisatie hiervan de vruchten plukken? Ontdek het tijdens een live Innovation Dinner georganiseerd door 3D Makers Zone en Mobius 3D Technologies! In deze ronde ligt de focus op bedrijven uit Noord-Holland.

Datum: woensdag 30 juni 2021
Tijdstip: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: 3D Makers Zone, Oudeweg 91-95 Haarlem

Het menu
Tijdens het diner geven wij uitleg over verschillende 3D-printtechnologie├źn (zoals metaal, kunststof en steen) en beantwoorden we alle vragen over 3D-printing. Ook neemt Thales Cryogenics jullie mee in een specifieke 3D-printcasus. Aansluitend geven wij informatie over een subsidie waar aanspraak op gemaakt kan worden om de ontwikkeling van een 3D-printtoepassing mede te financieren.

Het Innovation Dinner is kosteloos
Wel vragen wij je vooraf na te denken over een mogelijke 3D-printtoepassing binnen jullie bedrijf.

Heeft 3D-printing jouw interesse gewekt?
Meld je dan aan door voor 24 juni een mail te sturen naar wvb@3dmakerszone.com.
Vermeld in de aanmelding je naam, je bedrijfsnaam en je dieetwensen.
NB: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt

>> Download de flyer voor meer informatie