De inventarisatie vouchers zijn weer beschikbaar. Heb jij het gevoel dat je meer zou kunnen of moeten doen met digitalisering binnen jouw bedrijf? Pak dan nu je kans!

Bij 3D Makers Zone kunnen mkb-bedrijven in de regio via verschillende methoden (waaronder workshops) kansen in smart technologieën inventariseren. Op deze manier kunnen ze ervoor zorgen dat hun product of productieproces efficiënter, effectiever en digitaler wordt. Voorbeelden van toepassingen zijn kunstmatige intelligentie, big data & data analytics, blockchain, 3D-printing, robotica en IOT. Heeft jouw bedrijf behoefte om met nieuwe technische mogelijkheden en duurzame slimme oplossingen te werken? Meld je dan nu aan voor een inventarisatie voucher.

Neem contact op met onze innovatiemanager Wilfred van Beuningen over je ideeën en de mogelijkheden. Stuur Wilfred een mail via: wvb@3dmakerszone.com. Deze inventarisatie voucher is gratis voor het MKB.

Op de locatie in Haarlem zijn twee officiële fieldlabs aanwezig: Het fieldlab van 3D Makers Zone en het fieldlab BouwLab R&Do.

3D Makers Zone
3DMZ is een unieke plek In Haarlem waar met bedrijven en kennisinstellingen versneld wordt geïnnoveerd. Een Smart Industry Fieldlab vol met industriële 3D-printers, 3D-scanners, robotarmen en verschillende expertise ruimtes zoals de Blockchain Studio en het Smart Sensor & IoT Lab. In de industriële loods kun je laagdrempelig experimenteren met nieuwe technische mogelijkheden en duurzame slimme oplossingen. Op deze manier worden concepten uitgewerkt tot prototypes, pilots en eindproducten en komen ideeën direct tot leven.

BouwLab R&Do
BouwLab R&Do is het eerste Smart Industry Fieldlab voor de bouw. In deze innovatiehub komen alle partijen uit de bouwwereld samen voor innovaties op het gebied van technologie en duurzaamheid. Elke partij die wil experimenteren, een testcase wil uitvoeren of een daadwerkelijk pilotproject wil oppakken is welkom. Op laagdrempelige wijze kun je gebruik maken van alle faciliteiten en het kennisnetwerk van het BouwLab. Een onafhankelijke proeftuin voor onderzoek, met vooral ‘doen’ als credo.