Digitale innovatie als vliegwiel om de maatschappelijke ambities waar te maken.
De maatschappelijke ambities worden steeds groter, maar gelukkig bieden nieuwe informatietechnologieën zoals Digital Twins steeds meer kansen. De koplopers in de sector doen al veel mooie dingen en tonen lef. Wat is het wenkend perspectief voor woningcorporaties en waarom zou je nog wachten? Digitale innovatie maakt het mogelijk, inspireert en stimuleert een lerende organisatie. Door de juiste inzet van data en technologie kan nog meer gewerkt worden voor waar het in de volkshuisvesting écht om gaat: mensen.

Whitepaper Digital Twins voor woningcorporaties
Lees in de whitepaper wat we kunnen leren van de koplopers, kijk naar de praktijkvoorbeelden en hoe deze de maatschappelijke doelstellingen mogelijk maken. Deze paper helpt u te begrijpen waar de sector staat en hoe u de aansluiting kunt vinden bij koplopers in de sector.

Het eerste exemplaar van onze white paper ‘Digital Twins voor woningcorporaties’ is deze maand uitgereikt aan het bestuur van CorpoNet. Daarnaast presenteerde Gijs Pel, Wilfred van Beuningen en Jurgen De Ruiter de engelse versie van de white paper tijdens het International Learning Experience event.

Met de Tech Catalogus de juiste partners vinden en binden
Er is voor corporaties dus al veel mogelijk op het gebied van Digital Twins. Na de grote impact van digitalisering in andere sectoren (media, fintech, etc.) is nu ook voor vastgoedpartijen veel beweging en vernieuwing te zien. Voor corporaties zijn partners met de juiste technologie noodzakelijk om de grote maatschappelijke opgave de komende jaren goed in te kunnen vullen. Daarbij maken Momentum Makers en Trevian onder meer gebruik van onze Tech Catalogus. Zo gaan we samen aan de slag met de juiste partners.

Wil jij deze white paper ontvangen? Dit kan via wilfred@bouwlab.com