Wij zoeken een nieuw teamlid voor ons Smart Industry Fieldlab 3D Makers Zone. Zij of hij runt onze Studio met groot en klein volume FDM printers, doet voorbereidend werk, plant de productie, stuurt de 3D-printers aan en zorgt dat top kwaliteitsproducten op tijd geleverd kunnen worden.

We zoeken een leuke, flexibele en enthousiaste collega met verantwoordelijkheidsgevoel, die projectmatig en kwaliteitsgericht kan werken. Zelfredzaamheid en nieuwsgierigheid zijn, naast kennis van digitale vaardigheden, liefde voor en inzicht in 3D printtechniek, een must. Pas jij in ons team, dan staat de deur voor een nieuwe uitdaging hier voor je open.

De 3D Makers Zone is een van de Smart Industry Fieldlabs die door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn aangewezen als plek waar bedrijven laagdrempelig kunnen innoveren. We helpen bedrijven om tot een ‘digital supply chain’ te komen. We produceren, ontwerpen, onderzoeken en experimenteren. Je komt te werken in een informele sfeer en inspirerende omgeving waar je contact hebt met bedrijven, studenten en bezoekers.

Fieldlabs die door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat zijn aangewezen als plek waar bedrijven laagdrempelig kunnen innoveren. We helpen bedrijven om tot een ‘digital supply chain’ te komen. We produceren, ontwerpen, onderzoeken en experimenteren. Je komt te werken in een informele sfeer en inspirerende omgeving waar je contact hebt met bedrijven, studenten en bezoekers. De wereld is aan het veranderen en we geven daar mede vorm aan.

Solliciteren?
Stuur ons een email met als onderwerp: Sollicitatie Manager 3D Makers Zone Studio en voeg je CV met een korte motivatie toe. Mail naar hello@3dmakerszone.com.