Als stad, regio en ondernemers staan we voor verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoudt jouw bedrijf of jij je tot deze uitdagingen? Hoe werk je aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf en de keten waarmee je samenwerkt? Hoe kun je werken met digitale en circulaire principes en toepassingen? Wat doet jouw bedrijf al en hoe kunnen jouw producten, adviezen en diensten deze regio inspireren? En welke skills en mensen heb je daar eigenlijk voor nodig?

Maak de toekomstige stad. Sluit je aan en bouw mee aan een innovatieve, digitale en circulaire regio.

Ben je eigenaar, projectleider, werknemer van een mkb-bedrijf of werkzaam in het onderwijs. Of werk je in de maakindustrie, kunststoffen, consumentenartikelen, bouw, metaalelektro? En wil je meer weten over hoe de nieuwste technologieën en circulaire maaktechnieken jou kan helpen om meer circulair, duurzaam en effectief te werken? Kom dan naar C the Future op vrijdag 6 oktober van 10:00 – 17:00 uur. Dè dag voor het bedrijfsleven. Met debatten, lezingen, workshops, de innovatiedokter, innovation dynamics en sprekers zoals filosoof Martijn Aslander is dit hèt event waar je met je collega’s bij wilt zijn.

Wij de 3D Makers Zone, BouwlabR&Do, MAAK Haarlem en Gemeente Haarlem zijn de initiatiefnemers van het C-district in Haarlem en nodigen je uit om samen met ons te bouwen aan een innovatieve, digitale en circulaire regio.

Kosten €20 euro en inschrijven kan via WWW.CTHEFUTURE.NL

Op zaterdag 7 oktober is het C the Future event van 10:00 tot 17:00 uur geopend voor bewoners en geïnteresseerden uit Haarlem en omgeving. Naast de 3D Makers Zone en Bouwlab R&Do zullen innovatieve en circulaire MAAKers in meer dan 30 units op het terrein hun deuren openen. Ook inspirerende partijen, zoals Het Versnellingshuis en Het Groene Brein zullen aanwezig zijn. De zaterdag valt samen met het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staat. Deze dag is gratis toegankelijk voor iedereen.