In een samenwerking met SignWise hebben wij onlangs een reeks op maat gemaakte designlampen 3D-geprint, die nu pronken in de G-Star RAW Store in Antwerpen. SignWise staat bekend als een creatief en innovatief maakbedrijf dat gespecialiseerd is in customized bewegwijzering, objecten, 3D-gevelreclame en interieurdesign voor diverse gebouwen. De samenwerking tussen onze industriële 3D-printopstellingen en de expertise van SignWise heeft geleid tot de creatie van deze unieke lichtobjecten.

100% Recycled PET als Materiaal
Een opvallend kenmerk van deze designlampen is het gebruik van 100% gerecycled PET als materiaal. Dit duurzame en milieuvriendelijke materiaal staat bekend om zijn goede transparantie en draagt bij aan het streven naar duurzame productie. Door middel van een industriële robotarm werden de diverse vormen en grote platen 3D-geprint bij 3D Makers Zone, waarbij het innovatieve gebruik van gerecycled PET de esthetiek van de lampen verrijkte.

Precisiewerk in Samenwerking met Lokale Partners
De geprinte platen werden vervolgens nauwkeurig op maat gesneden door de geavanceerde lasersnijders van Snijmeesters. Dit proces zorgde ervoor dat elk onderdeel perfect aansloot. De montage vond plaats in de werkplaats van SignWise, waar vakmanschap en aandacht voor detail zorgden voor een mooi resultaat van de designlampen.

G-Star Service Area Store in Antwerpen
Deze unieke designlampen zijn nu te bewonderen in de G-Star Service Area Store in Antwerpen. De combinatie van geavanceerde 3D-printtechnologie, duurzame materialen en modern design geeft een opvallende toevoeging aan de store!